Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De fleste kende det at sidde om det store frokostbord, og så er der en, der beder om smørret, eller også går der et fad rundt med mad på. Og den slags får snakken til at gå. Det er det helt modsatte af at spise ude, hvor det, du har bestilt, kommer ud på lige din tallerken, der bliver stillet foran dig. Måske ser naboens mad spændende ud, men du spiser af det, der står foran dig. Det er almindelig pli, men det behøver ikke være sådan.

Tag en gode stemning med i byen

Mad skal nydes, og den skal nydes sammen med andre. Der noget rigtig hyggeligt over at få en masse retter, som alle kan spise af, og hvor der virkelig bliver noget at snakke om hen over bordet. Det er også lækkert at spise mange forskellige retter, som kommer ind på fade på bordene.

Det spændende er, at det er en oplevelse, du kan dele med dine venner, men du kan også vælg at dele oplevelsen med fremmede. I løbet af en sådan middag holder de op med at være fremmede, for her er der virkelig noget, der kan starte samtalen. Maden. Noget alle kan snakke med om, især hvis der er tale om et rigtig godt, innovativt og spændende koncept.

Kom til social dining århus

Jeg har prøvet konceptet, og jeg er vild med det. Jeg vil sige, at det kræver gode omgivelser, gode kokke og gode tjenere. Ved at skabe perfekte og intime omgivelser, så bliver det at sidde rigtig mange rundt om et bord til en inkluderende oplevelse. Det bliver afslappet og hyggeligt, og det bliver spændende at se, hvad der kommer på bordet.

Mad bliver delt som aldrig før. De sociale medier bugner med billeder og beskrivelser af mad, men det er n en gang sjovest at være den, der spiser maden og ikke bare ser billederne og beskrivelserne. Med social dining har jeg fået øjnene op for en ny måde at spise på, en mere spændende måde.

Prøv det lige der, hvor maden er bedst. Og hvor omgivelserne er det gamle Ceres. Det er historiens vingesus, det er noget at snakke om, det er god mad, det er nye venner, det er gamle venner i et nyt lys. Det er også virkelig gode kokke, der forstår at gøre maden til noget, der skal deles. Og til noget, der virkelig er værd at snakke om, hvis du skulle løbe tør for andre ideer.