Mit første spørgsmål var, hvad det var. Det er ikke en hvad, det er to figurer fra Pokemons store univers. Og det er ikke bare hvem som helst. Det er hovedpersonen og hans første Pokemon. I hvert fald i tegneserien, som vi har set sammen nu. De to figurer fylder rigtig meget i vores hverdag nu, og der leges tit, at han er Ash.

Så skulle han også have dem

For at vise at jeg er den populære og seje forælder, så måtte jeg se, om det var muligt at skaffe lige disse to figurer – også gerne nogle andre, for jeg regnede ikke med, at to på sigt ville kunne gøre det alligevel. Og Pokemon findes der rigtig meget af derude. I alle prislejer og i alle typer.

Jeg vidste ikke, at det var så populært, men det er det så åbenbart. Det skadede derfor ikke at kigge ind der, hvor jeg så tit har købt forskelligt til børnene for at se, om de ikke også skulle have den slags. De er altid meget velassorterede og har lige det, som børn gerne vil have, men til bedre priser end andre steder og med den bedste service i verden. Og jo, de havde også pokemon figurer.

Alle dem der er seje

Efter at have set tegnefilm, så ved jeg, hvilke figurer der er populære og seje. Så ud over Ash og Pikachu har jeg fundet nogle af de andre seje figurer, og så bestilte jeg dem alle sammen på en gang.

Jeg fik den samme gode service som altid, og jeg er altid imponeret over, at de strækker sig så langt for alle sine kunder, uanset om jeg bestiller for lidt eller meget. De virker altid som om, de er lige så glade for mine børn, som jeg selv er, og det får mig altid til at smile.