Et par sorte herresko går aldrig af mode. Der noget over den lags, der gør, de finder vej hos alle generationer. De kan også bruges til det hele. Klassiske bukser og jeans, og så passer de egentlig til alle typer af arbejdspladser oveni. Men med så meget andet, så svinger kvaliteten. For det er som sagt noget, der findes alle steder, men det er ikke alle sko, der sidder lige godt, og som er værd at have på hele dagen.

Uden snørebånd

Jeg er blevet ret begejstret for sko, der ikke har snørebånd, men som i stedet har en elastik i siden. Der er ikke noget, der hele tiden går op, men der er til gengæld pasform, der giver sig alt efter behov. Det giver en mere komfortabel sko, der bare samtidig ser godt ud. Jeg har lige bestilt et ny par fra rieker sko, der næsten er magen til de gamle jeg har fra samme mærke.

Dem har jeg være rigtig glad for, men efterhånden har jeg slidt dem op, for jeg bruger dem stort set hver eneste dag. Men jeg var ikke i tvivl,om at jeg ville have et nyt par, der mindede om de gamle, og jeg fandt det helt rigtige på nettet. Hurtig levering og gode priser, og så går der ikke mange dage, før de gamle kan kasseres og de nye tages i brug.

Som en perfekt sok

Det god ved dette mærke er, at de ikke rigtig skal gås til. De sidder bare perfekt fra starten af, som var de skabt til mine fødder. Nok derfor, jeg sværger til dette mærke nu, når jeg skal have noget, der både går til det hele, men også til mine fødder.

Det bliver heller ikke lettere, når den slags kan købes online, så jeg slipper for en tur ud i byen, som jeg ikke orker.