Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har i mange år været en ivrig amatørfotograf, og jeg har taget mange flotte billeder, synes jeg selv. Men sidste år fik jeg taget et billede af sort sol, ikke bandet, men det fænomen, som kan opleves hvert år, hvor fugle flyver i flokke så store, at de dækker for solen. Det billede, jeg fik taget, var af tusindvis af fugle, som flyver, og i et splitsekund har de samme facon, som en stor fugl. Hvordan jeg nåede at få det fanget, er mig uforståeligt, men det er klart mit bedst og mest heldige billede nogensinde.

Det skal op

Jeg har hele tiden vidst, jeg gerne ville have det op på væggen, men da jeg så, at min gode ven havde fundet et sted, hvor fotografier kunne komme på lærred, var jeg solgt. Den perfekte løsning til det billede. Et hurtig kig på hjemmesiden og en snak med deres kundeservice, og så kørte processen. Det var utroligt, som det kunne sættes i gang så hurtigt.

Jeg har aldrig været et tålmodigt menneske, men det var, som om de havde læst det, for der gik ikke mange arbejdsdage, før de ringede og sagde, at billedet var klar. Fantastisk, og slutproduktet var bedre, end jeg på nogen måde forventede, det kunne blive.

God pris oveni

Prisen for det var ikke værd at at tale om, og slet ikke set i forhold til det, som de leverede, og den generelle service, som de gav. De gjorde, at jeg følte mig tryg gennem hele processen, og de leverede hurtigt og til en rigtig god pris et produkt, som er exceptionelt, og som virkelig gjorde mit billede på lærred til noget ekstraordinært.

Jeg har anbefalet dem til alle de andre amatørfotografer, som jeg kender, og dem, som har brugt deres service, er mindst lige så begejstrede, som jeg er, så det er deres generelle service, som er så god og ikke bare en enlig svale.