Hvis der er en ting, som jeg ikke har kunne undvære i mit liv, så er det mine bøger. De er min eskapisme fra den hårde realitet, som er livet.

Jeg har huset fuld af bøger, og jeg køber mindst et par bøger om måneden, så der kommer hurtigt til at være fyldt op. Derfor foreslog min datter mig, at jeg kunne få en kindle og så kaste mig over e-bøger. Det ville gøre det lettere for mig, også når jeg skulle købe nye bøger, og det var ikke nødvendigt for mig at tag en ekstra kuffert med, når jeg skulle på ferie.

Jeg var ikke lige med på den idé, men de tog mig lidt på sengen, da de kom med en kindle og et rigtig godt abonnement på e-bøger.

Fra skepsis til glæde

Da de gik hjem, åbnede jeg den og tog et langt kig på det, som denne nye maskine kunne tilbyde mig. Jeg blev noget overrasket over, hvor stort et udvalg de havde, og hvor mange forskellige genrer, som de havde i deres store sortiment. Det er jo vigtigt, når abonnementet skal dække alt det, en læsehest som jeg læser, for jeg har næsten ingen præferencer, alt fra krimi over digte til kogebøger er noget, som du finder i min anseelige bogsamling.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk er blevet rigtig glad for min kindle, for den dækker en stor del af mit behov, men det er nu ikke det samme som at sidde med en ny bog og få den fulde oplevelse med duft og det hele.

Jeg har kigget lidt rundt for at se, om der var andre som kunne tilbyde mig et bedre abonnement, hvis det var. Men jeg kunne ikke finde andre, og det er da noget, som jeg er glad for, for så har jeg fra starten af haft det rigtige.