Jeg hører ofte fra mine forældre, at jeg skal skynde mig at finde en kæreste og se at komme i gang med at få en familie, men jeg er nu ikke den, som har så meget fart på. Jeg hygger mig og har det rart i min lejlighed, og ja, jeg blev færdig med studiet sidste år, men jeg er kun 25, og jeg vil lige nu hellere gå sammen med vennerne og pusle om vores fælles interesse, øllet. Og nej, det er ikke fordi, øllet bliver min skæbne, som det gjorde med W.C. Fields.

At brygge sit eget

Jeg har altid været det, som min far kalder en hjemmekemiker, og jeg har brygget øl sammen med mine venner i nogle år nu. Vi brygger til os selv og til de nærmeste venner, og min lejlighed er perfekt, for der hører et kælderværelse til, som jeg ikke bruger.

Vi satte os grundigt ind i, hvad der skulle til for at brygge, inden vi begyndte, og vi fik af de erfarne i faget anbefalet at bruge en speciel leverandør, for de havde alt det, som vi skulle have og bruge til ølbrygning, og de var både venlige og kompetente.

Unge og dumme, som vi jo er, så skulle vi nok selv bestemme det, men vi endte med at måtte krybe til korset, for selvom vi har brugt andre leverandører i starten, så er der ingen, måske bortset fra Carlsberg, som ved mere om ølbrygning, end de gør på den hjemmeside.

Vi bruger i dag udelukkende dem, og i deres store sortiment har de markedets bedste råvarer og remedier til ølbrygning.

Priserne er mere end rimelige, og der er altid nogen, som kan hjælpe, hvis man løber ind i nogle mindre problemer, for så er de klar med en løsning med det samme. Deres hurtige leveringer af alle slags produkter gør, at produktionen aldrig kommer til at gå i stå.