Jeg har i mange år været en mastodont blandt kritikere af mad ud af huset København, men jeg bøjer mig i støvet for dem, som leverede maden til sønnens dimission forleden. Jeg havde overladt det til min søn selv at finde maden, for han havde forbudt mig at stå i køkkenet, men det var med bævende underlæbe, jeg kom til festen, for jeg frygtede, at maden ville være det samme kedelige, standardiserede mad.

En helt anden oplevelse

Men al min frygt blev gjort til skamme, for der, hvor de havde bestilt maden, var et yderst kompetent firma, og de medarbejdere, som kom med maden, svarede beredvilligt på mine spørgsmål om indhold, allergener, og hvad de havde gjort med maden. Noget, jeg aldrig har oplevet før.

Maden var så frisk, som jeg aldrig har oplevet ved catering. Det var lavet af friske råvarer, og det smagte, så fuglene sang. Samtlige af de andre gæster, jeg snakkede med, var enige med mig, og der var en summen af positivitet omkring maden, som, jeg ikke troede, var muligt, når vi taler om catering.

Jeg så flere, som tog de visitkort, som de havde lagt ved buffeten, og jeg var bestemt en af dem, for at kunne levere mad i den kaliber og til den pris, som min søn betalte, er der ingen tvivl om, at de vil erobre en stor del af cateringmarkedet, for der er ikke mange andre, der kan levere på det niveau.

Min favorit

Min personlige favorit var, at kødet var så mørt, at det kunne skæres med en ske, og at det tilbehør, der var til, fungerede som et kompliment til kødet. Det supplerede det sublime med enkle smage. 

Jeg er ikke længere så nervøs for at komme til en fest med catering, så længe de bruger samme firma, som sønnike gjorde, for så ved jeg, at maden er i orden, og festen bliver et hit.