Der er dem, der rejser mod endnu mere sne, når det bliver vinter. Der er dem, der bider tænderne sammen og bliver hjemme. Og så er der dem, der som jeg rejser sydpå. Om ikke andet så bare for en uge med høj sol og mere end 20 grader plus. Det giver noget til batterierne at sige et farvel til vinteren for bare en stund. En rejse, hvor det eneste varme tøj, det er det, jeg har på til lufthavnen.

Jeg manglede en ny kuffert

Ja det var faktisk det eneste. Jeg havde booket min ferie for længst. For en vinterferie, det må og skal jeg have. Det betyder ikke det samme for mig om sommeren, for selvom det ikke altid er toppen herhjemme, så er der så meget mere lys.

Denne gang skulle jeg dog have en ny kuffert. Den gamle var ved at være for slidt. Sådan går det over tid, men den har også rigtig mange år på bagen. Jeg bestilte derfor en ny kuffert på nettet. Den var til en god pris, og den så robust ud. Men det stoppede ikke der. Jeg blev overrasket over, hvor lidt den vejede i forhold til min gamle. Og den var mere rummelig, selvom de har nøjagtig den samme størrelse.

Masser af plads

Det er faktisk rart at vide, at jeg kan pakke et ekstra par sko, lidt mere tøj og flere solbriller, uden det bliver et problem. Det gør det lettere at planlægge turen, men også lettere at have noget med hjem, hvis der er noget, man falder for på vejen. Om ikke andet så bare i den toldfri, hvor der altid er mulighed for at finde noget lækkert til mig selv eller til familien. Nu kan ferien ikke komme hurtigt nok, jeg er så klar, som de kommer.