Min mand og jeg blev for tre år siden forældre til vores første barn. Det var en fantastisk oplevelse at bringe et lille barn til verden. Vi boede på daværende tidspunkt i en lille to-værelses lejlighed i Roskilde. Der var lidt trangt, men når vi kun var tre, gik det fint. For et halvt år siden blev jeg så gravid igen, og vi venter nu vores andet barn.
Vi besluttede os derfor for at købe et lille hus lidt uden for Roskilde, hvor der var plads og ro til at vores børn kunne vokse op i rolige og trygge omgivelser. 
Vi var også enige om, at i det lille forstadskvarter, hvor vores nye hus ligger, virkede det til, at der var mange andre småbørnsfamilier, så vores børn vil få mulighed for at finde en masse venner at lege med.

Da vi første gang så vores hus, tænkte vi, at det blev hårdt arbejde, for det trænger virkelig til en kærlig hånd. I besluttede dog for at købe huset alligevel og selv sætte det i stand, så vi fik givet det et personligt præg. Min mand er håndværker, og det var derfor ikke noget problem for ham selv at brække gulvene op og lægge nyt trægulv. Jeg selv malede væggene og ordnede haven, så det begyndte hurtigt at ligne et hyggeligt og personligt hjem – lige passende for en småbørnsfamilie.

Huset skulle imidlertid have nogle møbler, før det blev beboeligt. Vi fandt et lækkert køkken og dejlige møbler til stuen, kontoret og vores eget soveværelse. Vi fandt sågar havemøbler, men børnemøblerne haltede en del. Vi var nemlig enormt kræsne med møblerne til vores børn, da vi gerne ville give dem det bedste af det bedste, og der var enormt mange produkter på markedet, så det hele blev bare mere og mere forvirrende, jo mere vi forsøgte at google emnet. 
Til sidst fik vi at vide af et af vores vennepar, at manaya.dk har en blogside, hvor der løbende bliver lagt produktinformationer og produktanbefalinger op, og vi besluttede os for at læse nogle af anbefalingerne for at se, om vi derigennem kunne finde de helt rigtige møbler til vores børn.
Den side blev vores redning! Der er så mange gode anbefalinger af produkterne, hvor folk ikke bare skriver kort og overfladisk om produkterne, men virkelig går i dybden og forklarer hvorfor, at netop det produkt er det bedste. Vi fandt hurtigt frem til de møbler, som passede til vores behov, og vi kan klart anbefale at kigge på manayas blogside, hvis man er i tvivl om valget af børnemøbler. Siden kan findes her: http://dk-møbelinfo.dk/