Jeg ved, at der er mange gange, hvor man er nødt til at skifte møbler i hjemmet ud, men jeg slår mig dog alligevel i tøjret, inden jeg endeligt beslutter mig til at få det gjort. Ikke kun er det en langvarig proces, men det er bestemt heller ikke en billig omgang, når der skal skiftes møbler, lige meget hvor det er så er i hjemmet, der skal købes møbler til. Jeg faldt dog over en blog fra Manaya, hvor man kan finde inspiration til indretning af alle hjemmets rum – læs med nedenfor, hvorfor jeg endte med at handle på Manaya. 

Hjælp og billigt lån

Jeg ved, det altid kommer ubelejligt, når der skal ny sofa, nye møbler til soveværelse, spisestue eller til børneværelserne, og derfor er det yderst sjældent, der er penge på kontoen til at få det betalt, uden der er en lille økonomisk krise. Det kan jeg heldigvis få finansieret mine indkøb rentefrit i samarbejde med Santander og Manaya. Det er noget som bestemt gavner, når man, som jeg, har en anstrengt økonomi. Man skal selvfølgelig ikke låne til op over begge ører for at købe møbler, men det kan være svært at holde sig tilbage, når først har forelsket sig i en af de flotte sofaer eller stole, du finder på Manaya. 

Køjesenge når pladsen er trang

Når man som jeg har 5 børn, som alle bor hjemme, så er pladsen trang, og det var klart, vi skulle have køjesenge til drengene. Når du kigger rundt, så er der mange modeller, men det er ikke alle, som er lige stabile, og heller ikke alle der leverer gratis og som stadig holder en rigtig god pris for produktet. At der samtidig er en rentefri finansiering over 10 eller 20 måneder er kun en ekstra lille bonus, når der tit skal handles møbler til den store familie.