Et æble om dagen eller egentlig et hvilket som helst stykke frugt, det gør en stor forskel for mange. Det er det bedste alternativ, der findes, for var det ikke for frugten, så har de fleste en tendens til at ty til de mere usunde alternativer. Vores arbejdsplads er bestemt ingen undtagelse, og det har den friske frugt ændret på.

Alle kan lide at snacke

De fleste synes, det er rart med en lille belønning. Når maven rumler, eller bare når der er brug for en pause. Det er helt naturligt, og vi så, hvordan de fleste egentlig med jævne mellemrum gik rundt og småspiste både før og efter frokost. Derfor besluttede vi os for at give dem noget, de havde bedre af, men som samtidig ville falde i rigtig god jord. Straf fører aldrig noget godt med sig, men gode gaver gør.

Der var derfor ikke langt til, at det skulle være frugt og grønt. Der er ikke noget bedre som sagt, og kunne vi tilbyde det som et gode, var vi sikre på, de ville være glade for det. Ganske rigtigt, så faldt vores idé med firmafrugt i rigtig god jord. Nu snackes der nemlig på æbler og pærer på livet løs, og der er langt mellem slik, kage og sodavand.

Det kan mærkes

Der er ingen tvivl om, at det er en god idé. De ansatte kan bedre klare de hårde dage, de får noget sundt, og frugtskålene bliver tømt hver uge. Det taler sit eget tydelige sprog, og det er samtidig noget, som alle kan få noget ud af. Ikke som så mange andre goder, der kun er for de få, der har en særlig interesse, brug for briller, bruger et fitnessabonnement og i den dur.

Vi er glade, medarbejderne er glade, og det er den slags, der skaber en succes.