År efter år spørges man af familiemedlemmer og venner om en ønskeseddel til jul og fødselsdag. Mange har en lang liste af ting, som de gerne vil have, men for andre kan det være en sværere fornøjelse at udarbejde. Enten køber man alle de ting, man gerne vil have i løbet af året, eller også har man bare ikke det store behov for nye ting.

 

Mangler du inspiration til, hvad du kan putte på din ønskeliste til jul, kan du læse med lige her.

 

Et nyt armbåndsur til samlingen af ure

En genstand, man aldrig kan få for mange af, er et armbåndsur. Et ur er den perfekte måde at tilføje lidt ekstra til sit outfit. Armbåndsuret kan både være en pyntegenstand med flotte farver, mønstre eller glimmer, men uret kan også være af simpelt udseende. Uanset hvordan du foretrækker dit armbåndsur, kan du med fordel tilføje et nyt ur på din ønskeseddel.

 

Daniel Wellington ure, også kendt som DW ure, er populære armbåndsure. De er elegante i design og går aldrig af mode. Se et stort udvalg af DW ure på https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html og udvælg præcis det ur, der skal på din ønskeliste.

Bøger af enhver genre til bogreolen

Bogverdenen er uendelig, da der altid kommer nye bøger til. Derfor kan du med god grund putte nye bøger på din liste. Lad dig overraske af familien og vennerne ved blot at skrive en boggenre på listen, hvorefter gavegiveren har mulighed for at købe en bog efter eget valg. Du kan også være mere specifik og på den måde være sikker på, at du får præcis den bog, du ønsker dig, ved at sætte navn og forfatter på ønskesedlen.

Bestsellers i denne jul er Hella Joof med Dage Med Mildhed, Modgang Og Mirakler, Jamie Oliver med Jamie i Italien samt Mogens Lykketoft og Uffe Ellemann-Jensen med Du Store Verden.