Der er nok en del, som forbinder te med noget, som det mest er britere, der drikker. I Danmark har vi ikke en særlig stor tradition for at drikke te. Det handler nok mest om, at vi er et af de lande i verden, som drikker allermest kaffe. Derfor har det i mange år også været vores fortrukne varme drik. 

I mange andre lande har de en meget større tradition for at drikke te. Her drikker de også te til deres varme måltider, og det er en integreret del af deres måltider. De bruger også ofte te til at helbrede forskellige skavanker, og drikker te for dens helbredende effekt. 

Det er nu egentlig ikke derfor, jeg gerne vil have dig til at drikke mere te. Det handler i høj grad om, at te kan noget andet end kaffe kan smagsmæssigt, og det synes jeg, at danskeren skal få øjnene noget mere op for. 

Te findes som sagt i mange forskellige smagsnuancer, og derfor er der helt sikkert også en te, som falder i din smag. Specielt sort te synes jeg, er en overset te. Mange forbinder sort te med en meget bitter Earl Grey, som de så putter 4 tsk sukker i, fordi at de synes, den er for bitter. 

Men sort te er meget andet end det. Sort te findes ligesom så meget andet te, også i forskellige smage og varianter, så derfor er der her også helt sikkert en te, som passer til dig. Hvis du gerne vil drikke noget mere te, så vil jeg klart anbefale dig at investere i en god te. Der er en stor forskel på te, som der står nede på hylderne i dit lokale supermarked til te, som du kan finde hos en tehandler. Derfor synes jeg også at du skal unde dig selv, at købe en god te. Du kan blandt andet finde mange gode varianter af sort te på https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/sort-te.html