Sidste weekend fejrede jeg fødselsdag, og i stedet for at holde et traditionelt arrangement med boller og lagkage, så besluttede jeg mig for at lave et brunch-arrangement. Så søndag formiddag havde jeg inviteret den nærmeste familie og venner til fødselsdag på min bopæl. Jeg ønskede, at det skulle være lækkert og nemt at servere brunch for fødselsdagsgæsterne, så derfor bestilte jeg brunch ud af huset. I min søgen efter et cateringfirma faldt valget på ebuffet.dk, som jeg ikke kendte til i forvejen, men som har et spændende udvalg af lækre buffeter til favorable priser. Præcise leveringstider og god service er også vigtigt for mig, når jeg bestiller mad udefra, for der er ikke noget værre end at have inviteret gæster, og maden så ankommer forsinket. Men jeg kunne se, at ebuffet.dk har fået mange gode anmeldelser på Trustpilot.dk, og andre kunders mening betyder også noget for mig, når jeg skal vælge en leverandør.

Vælg-selv-brunch-buffet med stort udvalg af skønne retter

Så jeg besluttede mig for Vælg-selv-brunch-buffeten, hvor man får 7 retter fra 69,50 kr. Der er et stort udvalg af 45 skønne retter, men jeg valgte bl.a. brunchpølse med oksekød, dadler i baconsvøb, klassisk Quiche Lorraine tærte, udsøgt røget laks, Brie og Danbo, lun leverpostej med bacon og rødbeder og skinke skiver med italiensk salat. Man kan tilvælge ekstra retter for 8 eller 12 kr., så jeg valgte også pandekager med økologisk canadisk ahornsirup og muffins med saftige blåbær. Dertil bestilte jeg lækkert stenovnbagt brød og rugbrød med smør.

Stor ros til maden og god kundeservice

Det var et meget serviceminded personale, som leverede maden på det aftalte tidspunkt, og maden var klar til at servere. Mine gæster roste maden for at være frisk og velsmagende, og jeg syntes også selv, at retterne smagte rigtig godt. Alle blev mætte, og det var en dejlig nem måde at afholde et bruncharrangement på. Jeg kan absolut anbefale ebuffet.dk til andre, som gerne vil have en skøn buffet leveret til favorable priser. Både udvalget af retter og kundeservicen er rigtig god hos ebuffet.dk.