Mange mennesker kommer på et tidspunkt i deres liv til at bo i et hjem, som de er vokset fra. En toværelses lejlighed fungerede måske fint, da man var single, men når der kommer både en partner, et barn og en hund på banen, kan man godt få brug for lidt mere plads. Heldigvis er markedet for nye huse bygget efter særlige ønsker i stor fremgang, og det allerede store marked gør hele processen både simpel, effektiv og yderst tilfredsstillende. Når man bygger nyt hus kræver det et stort hold af professionelle, som alle skal arbejde sammen for at skabe ens drømmehjem – heldigvis fik vi hjælp til det. 

Drømmehjemmet blev bygget efter vores ønsker

De fleste mennesker går med drømmen om et helt nyt hus, opført specifikt til dem. Særligt når man begynder at stifte familie bliver det tydeligt, at man godt kan have brug for et rummeligt hjem, som er indrettet efter lige præcis den familie, som skal bo i det. Hvis man selv synes, at man vil designe og sørge for opførelsen af huset kan man godt blive væltet bagover, fordi man finder ud af, at der i virkeligheden er rigtig mange ting, man skal forholde sig til og have styr på. Der skal laves tegninger og byggeplaner, der skal hyres en landinspektør, murere, en elektriker og VVS’er, man skal have styr på byggetilladelsen og meget mere. Det er i virkeligheden meget lettere at lade nogle profesionelle stå for projektstyringen og komme med gode råd i de indledende faser, inden der bygges nyt hus. 

Vi blev rigtig lettede, da vi fik hjælp af FBA-huse. Projektstyringen var meget professionel, og vi var med på hvert eneste skridt undervejs, så vi kunne få indflydelse på, hvordan det endelige hus skulle stå, så det ville passe perfekt til vores lille familie. Tidsplanerne blev overholdt, og da vores nybyggede hus stod færdigt, var det en stor fornøjelse at kunne flytte ind i et nyt hjem, som var skræddersyet til vores familie. Hjemmet passer til de behov, vi har, samt de behov, vi helt sikkert vil komme til at få i fremtiden.