Det er ikke længere bare nok at tale om, at vi skal til at gøre noget for planeten og lave om i vores måde at leve på. Der er nødt til at ske handling nu, og det gælder på en lang række områder rundt om på kloden. Udover de ting du sikkert hører om hver eneste dag, så er regnskoven også et afgørende punkt, som har brug for støtte. 

Hos Verdensskove arbejder de netop for at beskytte regnskoven. De har projekter, hvor de både forsøger at udvide områder, ligesom de gerne vil passe ekstra godt på dem, som fortsat findes. For det er ingen hemmelighed, at verdens regnskove bliver mindre og mindre, og det er i høj grad noget, som truer vores fremtid. 

Planeten har brug for det 

Der er absolut ingen tvivl om, at vores planet har brug for regnskovene for at holde sig frugtbar. Det er desværre noget, som der i mange år er blevet set stort på hos mange, og det skyldes primært, at produktionen er blevet større og større. Der har simpelthen kun været et fokus på at tjene penge, og man har derfor slet ikke haft fremtiden i fokus. 

Hos Verdensskove har de netop fokus på, at vi skal have en fremtid. Det gælder ikke kun os, som lever på planeten nu, men også dem, som kommer efter os. Hvis du vælger at støtte med donationer, kan du gøre en aktiv forskel for, at regnskovene bliver bevaret, lige som du støtter en række andre projekter med samme intentioner. 

Dyrenes liv 

Er du en dyrenes ven, så er det endnu en grund til at bakke op om disse projekter. For netop dyrenes liv trues også, når regnskoves fældes. Det er i høj grad værd at have med i sine overvejelser om, hvad man har lyst til at støtte.