Alle ønsker at klæde sig på bedste vis. Her gælder det om at klæde sig efter sin alder, efter situationen, og efter hvad der klæder kroppen bedst. Især valget af bukser volder mange problemer. Buksen skal nemlig passe om hoften, give en flot numse, gøre noget godt for benene og selvfølgelig være komfortable samt flotte. Er du på udkig efter nye damebukser, kan du i denne artikel blive inspireret til dit næste køb.

 

Den korrekte størrelse

Det kan virke indlysende, men det er også vigtigt – du skal vælge en buks i den korrekte størrelse. Bukserne må ikke være for store eller for små, da begge dele er ubehageligt at have på samt ikke ser flatterende ud. Shopper du i en fysisk butik, bør du prøve den samme buks i forskellige størrelser for derefter at vælge den rette pasform. Handler du på nettet, bør du følge webshoppens størrelsesguide og måle dig selv.

 

Mål dig selv regelmæssigt

Du bør måle dig i undertøj, sådan at du ikke får målt for store størrelser. Ligger dine mål mellem to hele tal, anbefales det, at du runder tallet op – det er nemlig yderst ubehageligt, når bukserne er for stramme. Derudover bør du måle dig selv regelmæssigt, da kroppen konstant er i forandring. Den bedste pasform kan derfor have ændret sig fra sidste vinter.

 

Eksperimentér med pasformen

Der findes mange forskellige typer af damebukser, der alle har forskellige pasform. Her kan du vælge modeller som straight-leg, skinny, baggy, jeans med stræk eller den mere formelle damebuks. Det kan være en god idé at få en veninde til at filme dig i de forskellige bukser. Dette giver dig god mulighed for at se dig selv i bukserne og derefter vælge den flotteste model.

 

Mangler du nye damebukser til garderobeskabet, får du et stort udvalg af lækre damebukser og jeans på https://mlmodel.dk/damer/damebukser-og-jeans.