Det er et mantra, som jeg har hørt fra min søster i mange år, men jeg har nu ikke tænkt meget over det i hverdagen, for jeg er mere til kaffe. Jeg var dog så heldig, at jeg på en rejse til Kina fik noget the, som jeg blev helt vild med, en meget kraftig grøn matcha-the. Den smagte så fantastisk, og jeg har efterfølgende kunne læse mig frem til, at der er mange, som mener, der er mange gavnlige ingredienser i netop de grønne the-sorter, hvis du vil holde vægten og generelt have et sundt legeme.

Det er en the, der smager

Jeg må indrømme, at jeg kom til at savne min kop med matcha-the, som jeg fik hver aften, da jeg kom hjem, så jeg gik i gang med at lede efter en, som kunne sørge for, at min ferielast blev en hverdagslast, for hvor mærkeligt det end lyder, så sov jeg meget bedre på ferien efter en kop matcha-the, end jeg havde gjort i årevis.

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde forestillet mig, at der var så mange, som påstod, de havde ægte matcha-the på deres hylder, og at der er så mange forskellige sorter af matcha-the.

Jeg var ved at give op, da jeg kiggede ind på chinateahouse.eu og så, at de havde lige den matcha-the, som jeg havde drukket i Kina, men ikke nok med det, de havde den til en pris, som var yderst rimelig i forhold til den kvalitet, som jeg vidste den the havde.

Den ægte vare

Jeg var dog i tvivl om, om det var den ægte, så jeg ringede ind til deres kundeservice og fik bekræftet af en meget jovial dame, at det var den helt rigtige, og hun selv drak den hver aften.

Jeg skyndte mig at placere en ordre og gik i spænding og ventede på, at min the skulle komme frem, og som de lovede, så gik der ikke længe, virkelig god service hele vejen rundt og meget imponerende, at de kan gøre det til så gode priser. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler eller anbefaler dem til andre, som skal bruge the af forskellige slags.