Børn er nogle fantastiske skabninger, og de leger med hvad som helst. Universer blandes sammen, for det vigtigste er, at det skal være sjovt. Samtidig kan mine børn, og heldigvis siger jeg, godt lide at bevæge sig, men de har den alder, hvor motorikken ikke altid er helt med dem endnu, og de har brug for noget at støtte sig til.

En balancecykel har gjort så stor en forskel for dem

Jeg fandt hurtigt ud af, at de begge skulle have en balancecykel. En rød til hende og en blå til ham eller noget i den stil. Men jeg ville have noget i en god kvalitet og samtidig nogle, der kunne justeres og dermed bruges til dem i lang tid.

Derfor var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være dem fra KREA. De er kendt for kvalitet, og jeg kunne rigtig godt lide, at vi her kunne indstille både højden på styret og højden på sadlen, så de ville passe dem begge helt perfekt.

Samtidig er der så gode og solide dæk på, at de kan køre rundt med deres cykler alle steder, uden jeg skal passe for meget på underlaget. Det er jo vigtigt, at de kan bruge deres cykler i hele nabolaget, når vi er ude sammen eller på vej til eller fra den gode legeplads.

De er mere end bare perfekte

De to cykler har vakt vild begejstring hos ungerne. Jeg havde ikke troet, de ville få så meget glæde ud af dem, men det gør de. Det er ikke kun god leg, men noget, hvor du virkelig kan se, at der sker noget med både deres balance og med deres motorik.

Jeg er så glad for, at vi købte dem, for det har givet os to rørlige unger, der kan det hele og lidt til.